Inloggen

Welkom

085 80 80 400

Het Nederlandsche Muntenhuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Nederlandsche Muntenhuis

De diepste oceaanschat ooit gevonden!
De Diepste Onderwater Schat Ooit: Het Fascinerende Verhaal van de SS City of Cairo In de koude, donkere nacht van november 1942, in het midden van de onstuimige wateren van de Zuid-Atlantische Oceaan, ontvouwde zich een verhaal dat zowel hartverscheurend als intrigerend is. Te midden van de tumultueuze omstandigheden van de Tweede Wereldoorlog...

Koning Faroek van Egypte muntverzamelaar
Koning Faroek regeerde Egypte van 1936 tot 1952. Hij stond naast zijn koningschap vooral bekend om zijn extravagantie en zijn passie voor het verzamelen van munten. Dit zou hem alleen niet in dank worden afgenomen.

Kroatie Euro
Op 1 januari 2023 is Kroatië de Eurozone toegetreden en heeft daarmee de Euro als officiële valuta ingevoerd. Dit betekent het einde van de Kroatische Kuna, die sinds 1994 in omloop was.

Marco van Basten met de Europese Beker
Ondanks de rijke geschiedenis van het Nederlandse voetbal zijn er toch maar weinig Nederlandse spelers die de harten van fans over de hele wereld hebben veroverd. Marco van Basten was zo’n speler! Met zijn ongeëvenaarde techniek, zijn indrukwekkende doelpunten en buitengewone vaardigheden op het veld, is Van Basten uitgegroeid tot een absoluut...

10 Jaar Koning Willem-Alexander
Op 30 april 2013 trad Koning Willem-Alexander aan als de nieuwe koning van Nederland na de abdicatie van zijn moeder, Koningin Beatrix. Tien jaar later is zijn koningschap een mijlpaal in de geschiedenis van het Nederlandse Koningshuis. Het Nederlandsche Muntenhuis heeft ter ere van dit jubileum een officieel Euro-Herdenkingsbiljet uitgebracht.

Overhandiging Euro-Herdenkingsbiljet 70 Jaar Watersnoodramp
Op 1 februari 1953 vond de grootste natuurramp van de 20e eeuw plaats, bekend als de Watersnoodramp. Dit jaar is het 70 jaar geleden dat deze ramp plaatsvond. Om deze gebeurtenis te herdenken heeft het Nederlandsche Muntenhuis een officieel Euro-Herdenkingsbiljet uitgegeven.

PolandSwedenTjechieGreat BritainNorwayLatviaFinlandEstonianBelgium