Inloggen

Welkom

085 80 80 400

Het Nederlandsche Muntenhuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Nederlandsche Muntenhuis

Prijs:
Land van uitgifte:
Metaal:
Verzamelkwaliteit:

Euromunten

Euros en dan met name € 2 Euro Herdenkingsmunten behoren tot het meest populaire verzamelgebied in Europa. Bij het Nederlandsche Muntenhuis treft u diverse Euros uit kleine landen als Vaticaanstad en San Marino, maar uiteraard ook de Nederlandse 2 Euro Herdenkingsmunten die tweemaal per jaar worden uitgegeven treft u hier.

Momenteel hebben wij deze producten niet op voorraad. Ons assortiment wordt echter wekelijks uitgebreid, controleer daarom regelmatig het actuele aanbod op de website.

Alle filters verwijderen

PolandSwedenTjechieGreat BritainNorwayLatviaFinlandEstonianBelgium