Inloggen

Welkom

085 80 80 400
Uw winkelwagen is leeg

 

Betrouwbare partner van Nederlandse en Europese muntenverzamelaars!

Graag heet ik u welkom op de site van Het Nederlandsche Muntenhuis. Ons doel is om het culturele erfgoed dat in munten en herdenkingsuitgiften vervat zit, rechtstreeks aan verzamelaars aan te bieden.

Onze medewerkers doen er alles voor om ervoor te zorgen dat u veel plezier beleeft aan het verzamelen van munten en herdenkingsuitgiften. Wij bieden u een hoogwaardige selectie van uitgiften aan, die wij selecteren uit een internationaal aanbod van de meest vooraanstaande munthuizen en organisaties.

Het Nederlandsche Muntenhuis is officieel Distributeur van de Staatsmunt van de Republiek Frankrijk, de Koninklijke Munt van het Verenigd Koninkrijk, de Staatsmunt van Zuid-Afrika, de Koninklijke Munt van Australië, de Munt van Noorwegen, de Koninklijke Munt van Canada en van vele andere nationale munthuizen.

Voor ons, is uw verzamelplezier het hoogste goed. Daarom kunt u bij Het Nederlandsche Muntenhuis  altijd rekenen op onze 4 garanties:

- Geen contract of aankoopverplichting

- Topkwaliteit gegarandeerd door onze experts

- Niet tevreden, geld terug

- Gratis terugzenden

U merkt het: wij doen er alles aan het verzamelen van munten en herdenkingsuitgiften nog leuker te maken. Ik hoop oprecht dat deze site daartoe ook een bijdrage zal leveren.

Met vriendelijke groeten,

Het Nederlandsche Muntenhuis


Heeft u een vraag?
Onze klantenservice staat altijd voor u klaar:
bel naar 085 / 80 80 400 (maandag, woensdag en vrijdag, 10u tot 16u)
of email 24/7 naar info@muntenhuis.nl

Contactgegevens:

Het Nederlandsche Muntenhuis B.V.

Splijtbakweg 117

1333 HJ Almere 

BTW: NL817252320B02
KVK: 39096630

PolandSwedenTjechieGreat BritainNorwayLatviaFinlandEstonianBelgium