Inloggen

Welkom

085 80 80 400
Uw winkelwagen is leeg

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Na ontvangst van uw order streven wij er naar om uw bestelling binnen 5 dagen te verzenden. Bij sommige bestellingen kan het soms wat langer duren i.v.m. de levertijden van onze leveranciers.


Kan ik ook bij u langskomen om een bestelling op te halen / te zien etc.?

Spijtig genoeg hebben wij geen winkels en daarom kunnen onze bestelling alleen per post worden verstuurd.


Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale bestelbedrag. Voor orders met een bestelwaarde onder 99 euro zullen wij 4,95 euro voor verzending in rekening te brengen. Voor orders met een bestelwaarde hoger dan 99 euro is de verzending geheel gratis. Sommige campagnes vormen hier een uitzondering op. Dit staat duidelijk bij de aanbieding aangegeven. Voor gratis producten betaalt u 2,95 euro voor verzending


Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij versturen uw bestelling via PostNL. Over het algemeen worden de zendingen via de brievenbus bezorgd. Mocht de zending niet door de brievenbus passen en de postbezorger trof u niet thuis aan, dan ontvangt u een Bpost afwezigheidsbericht waarmee de zending op het dichtstbijzijnde postkantoor afgehaald kan worden.


Bezorgt Het Nederlandsche Muntenhuis ook producten in buitenland?

Spijtig genoeg worden alleen bestellingen uitgeleverd op Nederlandsche adressen. Bestellingen met een afleveradres buiten Nederland worden niet verwerkt.

PolandSwedenTjechieGreat BritainNorwayLatviaFinlandEstonianBelgium