Inloggen

Welkom

085 80 80 400

Het Nederlandsche Muntenhuis

Beste klant,

Met pijn in het hart moet ik u via deze weg informeren dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze bedrijfsactiviteiten per direct te stoppen.

U zult begrijpen dat het niet eenvoudig is geweest om deze beslissing te nemen. Ons team is altijd toegewijd geweest om u de best mogelijke service te bieden en ook tijdens de sluitingsperiode zullen we uw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw vertrouwen en uw klandizie in de voorbije jaren.

En hoewel deze reis voor ons nu eindigt, hebben wij er alle vertrouwen in dat uw passie voor munten en numismatiek u zal blijven boeien. 

Wij wensen u veel succes en vooral veel plezier met uw geweldige hobby.

Met vriendelijke groet,

Het Nederlandsche Muntenhuis

 

Opbergen & Reinigen

De kwaliteit van munten die in omloop zijn geweest kan ontzettend uiteenlopen. Er zijn immers talloze manieren waarop de munten aangetast kunnen zijn. Ze schuren tegen andere munten, stoten tegen harde oppervlakken, worden aangetast door olie en zuur van vingers, zijn verpest door mislukte schoonmaakpogingen…

De lijst is lang.

Gelukkig zijn de meeste van deze dingen te voorkomen. Zorg dat u munten uit uw verzameling zoveel mogelijk bij de rand vasthoudt, het liefst met handschoenen. Berg ze op in een verpakking met een zachte ondergrond. En als u ze écht schoon moet maken, doe dat dan alleen met een zachte doek (zonder zilverpoets of andere schoonmaakmiddelen).

PolandSwedenTjechieGreat BritainNorwayLatviaFinlandEstonianBelgium