1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

Vraag nu vrijblijvend 1 GRATIS munt aan!
Officiële ‘Diana - Prinses van het Volk’ munt

 

Slechts 5.000 Nog maar 2.768 munten zijn er beschikbaar voor heel Nederland.
Dit jaar markeert het 25ste jubileum van Diana’s tragische dood in Parijs. 25 jaar later is zij nog altijd één van de meest bekende én meest geliefde leden van het Britse Koningshuis. De bloemenzee bij het paleis is er al lang niet meer, maar met deze originele Herdenkingsmunt houden we de warme herinneringen aan haar in leven.

 

Nu tijdelijk GRATIS aan te vragen! Max. 1 per persoon.
U ontvangt:

✔ Strikt gelimiteerde Diana Herdenkingsmunt

 Officiële uitgifte ‘Buckingham Palace’

 Hoge kwaliteit reliëf + Levensecht portret

 GRATIS Officieel Certificaat van Echtheid

 Geen vervolgleveringen

 

Om dit uitzonderlijke cadeau van Het Nederlandsche Muntenhuis compleet met beschermende muntcapsule en bewaarmap te ontvangen betaalt u enkel een bijdrage van 2,95 voor verzending.

 

Op = op.
Dus rond uw aanvraag voor 1 GRATIS exemplaar nu direct af om teleurstelling te voorkomen.

Vraag uw GRATIS Herdenkingsmunt nu vrijblijvend aan. Vul uw gegevens hier in:

GRATIS 1 munt aanvragen

30 dagen 100% tevredenheid garantie

uw_50_euro_tegoed

Uw aanvraag van de Officiële Diana Herdenkingsmunt wordt beloond:

 

Direct tegoed t.w.v. €50 voor:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

Geldig voor:
goud vergulde munt

Normaal 69,95.
Voor u nu 19,95

 

Deze officiële munt is onderdeel van dezelfde Prinses Diana Herdenkingsreeks als uw gratis munt, maar is vele malen exclusiever.

Allereerst is de wereldwijde oplage 10x lager dan van de gratis munt.

Ten tweede is de kwaliteit nog hoger: Prooflike.

Én ten derde zijn de bijzondere edelmetalen zeer exclusieve wereldverbeteraars:

  • Fairmined goud™ - eerlijk goud :
    Eerlijk en maatschappelijk verantwoord goud waarmee u een kleinschalige papa- en mama-goudmijn in Zuid-Amerika steunt. Niet alleen goed voor de wereld, maar ook veel zeldzamer dan “gewoon goud”.
  • Humanium™ - een veilige wereld :
    Metaal gemaakt van omgesmolten wapens, van de straten gehaald in conflictgebieden. Met deze munt maakt u de wereld letterlijk een klein stukje veiliger.

Deze edelmetalen sluiten dus perfect aan op de nalatenschap van Prinses Diana; niet alleen Prinses van het Volk, maar tegelijkertijd beschermvrouwe van meer dan 100 Goede Doelen.

 

De directe voordelen van dit aanbod voor u persoonlijk zijn:

Directe besparing van €50
Bijzondere munt met een grote diameter: 38,6mm
1 van slechts 1.000 munten van Humanium™ in Nederland
Vrijblijvende reserveringsservice op de reeks

 Rijkelijk verguld met Fairmined™ goud

 

Met de vrijblijvende reserveringsservice van Het Nederlandsche Muntenhuis krijgt u ook nog voorrang op de andere 2 Jubileum-uitgiften gemaakt van puur Humanium™ ter ere van ‘Prinses Diana’. We sturen ze u vrijblijvend op om u te helpen uw reeks compleet te krijgen. Deze service is gratis, vrijblijvend en kan op ieder moment kosteloos worden stopgezet. Het levert u vandaag direct een voordeel van maar liefst €50 op!

Verzilver uw persoonlijke tegoed direct en teken nu vrijblijvend in!

 


Exclusieve reserveringsservice ‘Eerbetoon aan Prinses Diana

Vanaf haar sprookjeshuwelijk met Prins Charles ontwikkelde zij zich in korte tijd tot een icoon. Diana werd geroemd als moeder, want ondanks haar vele Koninklijke taken stonden haar kinderen altijd op 1. Tegelijkertijd heeft zij haar titel “Prinses van het Volk” te danken aan haar menslievende karakter en zette zijn zich actief in voor vele Goede Doelen.

Dankzij onze exclusieve Reserveringsservice ontvangt u vrijblijvend in 2 leveringen de 2 ontbrekende munten van Humanium™ ter ere van het leven van Prinses Diana. Na “Diana – de Moeder” met 50 euro korting, ontvangt u als eerste in Nederland “Diana – Menslievend” en “Diana – Nalatenschap” vrijblijvend op zicht thuis.

Deze speciale Reserveringsservice is gratis en kan op elk gewenst moment geheel moeiteloos en kosteloos worden stopgezet door onze Klantenservice. Zowel telefonisch als per E-mail.

Bovendien geniet u iedere keer opnieuw 30 dagen lang "100% tevredenheid garantie" én kunt u iedere Officiële Herdenkingsmunt desgewenst gratis retourneren. Zo is deze service niet alleen gratis, maar ook nog zonder risico.

Iedere Herdenkingsmunt van 69,95 p.s. inclusief 4,95 voor verzending brengt een eerbetoon aan haar leven. Dit stelt u in staat een unieke en complete verzameling op te bouwen.

 

Verzilver uw persoonlijk tegoed t.w.v. 50 euro direct en teken nu vrijblijvend in!

  Uitzonderlijk_betaalbaar_goud_49-vijftig

Altijd populair, nu ook nog betaalbaar
Goud is met afstand het populairste edelmetaal ter wereld, daarentegen is het ook enorm schaars. Door deze scheve verhouding tussen vraag en aanbod is de aankoop van een goudstaaf uit puur 24-karaats goud normaal gesproken erg kostbaar. Tot vandaag, een goudstaaf was nog nooit zo betaalbaar!

 

Exclusief voor Het Nederlandsche Muntenhuis is een goudstaaf ontwikkelt van 1/100 Oz. Deze goudstaaf van 0,31 gram goud voldoet aan de strikte voorwaarden van de EU en is daarom vrijgesteld van 21% BTW. Dit betekent meer goud voor elke Euro. Voor slechts 49,50 euro haalt u één van de meest gewilde en schaarste edelmetalen ter wereld in huis.

 

Altijd populair
Goud wordt gebruikt voor sieraden, medische- en ruimtevaarttoepassingen, industriële connectoren etc. Door de vele toepassingen is er eigenlijk altijd vraag naar goud. Dat is al zo sinds de Oudheid toen goud gezien werd als het zweet van de Goden.

Uw goudstaaf wordt geleverd in een luxe zwarte map, inclusief waarborg creditcard voorzien van uniek serienummer zodat aanschaf, levering en alle goud kwaliteits-vereisten 100% gegarandeerd zijn.

Vraag nu 1 van de laatste beschikbare exemplaren BTW-vrij aan!