1. Start

Winkelwagen

0
Totaal:

kwa-funnel-beelden-0223-2

10j-willem-alexander-home-mob

Nederland viert het 10-jarig jubileum van Koning Willem-Alexander. Een belangrijk Koninklijk Jubileum als deze wordt traditiegetrouw gevierd met een speciale Jubileum-uitgifte. Dit bijzondere Euro-Herdenkingsbiljet is een blijvend en bijzonder aandenken aan het eerste grote jubileum van onze Koning. 

 

Nu tijdelijk GRATIS!
Reserveer vandaag nog, al meer dan 11.000 Nederlanders gingen u voor.
Max. 1 per persoon. U ontvangt:

GRATIS Euro-Herdenkingsbiljet

 Officieel verzamelstuk '10 jaar Koning'

 Strikt gelimiteerde oplage - uniek genummerd

 Incl. alle veiligheidskenmerken als hologram

 Geen vervolgleveringen

 

Let op: nu tijdelijk GRATIS aan te vragen vanwege het jubileum. Rond uw aanvraag nu af, voordat het te laat is.

U geniet zoals altijd bij Het Nederlandsche Muntenhuis 30 dagen lang ‘100% tevreden of geld terug’-garantie. U betaalt enkel een bijdrage van 2,95 voor verzending.

 

Vraag uw Euro-Herdenkingsbiljet nu GRATIS aan!

 


 

 

Uniek genummerde Limited Edition
Dit spectaculaire Herdenkingsbiljet is een exclusieve Limited Edition: een Officieel Euro-Herdenkingsbiljet in strikt gelimiteerde oplage. Dit biljet is bovendien voorzien van een individueel nummer. Dankzij dit Koninklijke Johan Enschede registratienummer is ieder biljet een uniek verzamelstuk.

 

Officieel Herdenkingsbiljet inclusief alle veiligheidskenmerken
Euro-Herdenkingsbiljetten worden alleen uitgegeven wanneer zij voldoen aan strikte voorwaarden. U vindt dan ook alle veiligheidskenmerken als watermerk, hologram en micro-tekst terug in deze strikt gelimiteerde Euro-Herdenkingsbiljetten. Dankzij deze veiligheidskenmerken weet u zeker dat u 1 van de exclusieve verzamelaars-biljetten heeft bemachtigd.

10j-willem-alexander-specs-biljet

 

Bent u 1 van de gelukkigen van ruim 17,5 miljoen Nederlanders?
De verzamelaarsmarkt voor deze exclusieve Herdenkingsbiljetten is de laatste jaren explosief gegroeid in Europa. Die toegenomen populariteit is ook terug te zien in de veilingrecords die telkens weer worden verbroken. Met een oplage van slechts 50.000 zal ook dit officiële Euro-Herdenkingsbiljet binnen de kortste keren uitverkocht zijn.

 

Rond uw aanvraag voor 1 GRATIS exemplaar nu direct af om teleurstelling te voorkomen. Op = op.

Vraag uw GRATIS Herdenkingsbiljet nu vrijblijvend aan. Vul uw gegevens hier in:

Officiele-Jubileum-uitgifte

Bedankt! Uw aanvraag van het Euro-Herdenkingsbiljet wordt beloond:

 

Direct tegoed t.w.v. €20 voor:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

Geldig voor:
Vergulde Jubileum uitgifte
"De Balkonscene"
Normaal 39,95.
Voor u nu 19,95

 

Deze royaal vergulde uitgifte is onderdeel van dezelfde Koninklijke Jubileum-serie als uw biljet en toont de inhuldiging op De Dam in levendige kleuren.

 

Maak de Koninklijke Jubileum-serie '10 jaar Koning Willem-Alexander' nu compleet met deze vergulde uitgifte!
U ontvangt GRATIS een luxe verzamelmap voor uw Herdenkingsbiljet & uitgifte. 

 

De vergulding van deze strikt gelimiteerde uitgifte is bovendien vele malen exclusiever dan “gewoon verguld”. Het betreft namelijk het zeer zeldzame - en daarmee extra waardevolle - Fairmined™ goud. Eerlijk en maatschappelijk verantwoord goud uit een kleinschalige goudmijn waarmee u de lokale bevolking steunt.

 

De voordelen van dit aanbod voor u persoonlijk zijn:

Directe besparing van €20
1 van slechts 4.999 stuks 
Reliëf in zeer hoge verzamelkwaliteit: BU
Vrijblijvend vervolg van de serie

Verrijkt met historisch moment in kleur

 

Met de vrijblijvende reserveringsservice van Het Nederlandsche Muntenhuis krijgt u voorrang op de andere 5 Koninklijke Jubileum uitgiften ‘10 jaar Koning Willem-Alexander’. Deze service is gratis, vrijblijvend en kan op ieder moment kosteloos worden stopgezet. Het levert u vandaag direct een voordeel van maar liefst 50% op!

 

Verzilver uw persoonlijke tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in!

 


 

Exclusieve reserveringsservice ’10 jaar Koning’

Deze bijzondere Jubileum serie viert niet alleen het 10-jarig jubileum. Via een selectie van foto's staan we stil bij de 6 meest bijzondere momenten uit de afgelopen 10 jaar van Koning Willem-Alexander. Zowel hele vrolijke momenten als donkere momenten, maar stuk voor stuk historische momenten die niet mogen ontbreken in een Jubileum serie.

Dankzij onze exclusieve Reserveringsservice ontvangt u maandelijks als eerste 1 van de 5 andere uitgiften uit deze reeks vrijblijvend thuis. Iedere Koninklijke uitgifte vertelt een stukje van het verhaal. Dankzij deze service verzamelt u moeiteloos een complete verzameling.

Deze speciale Reserveringsservice is gratis en kan op elk gewenst moment kosteloos worden stopgezet door onze Klantenservice.

Bovendien geniet u iedere keer opnieuw 30 dagen lang "100% tevredenheid garantie" én kunt u iedere officiële Jubileum uitgifte desgewenst gratis retourneren. Zo is deze service niet alleen gratis, maar ook nog zonder risico.

 

Verzilver uw persoonlijk tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in!

70-jaar-watersnoodramp

Samen met het Watersnoodmuseum herdenkt Nederland dit jaar de ramp van ’53. 

Aan de hand van een historische foto uit het museumarchief vertelt deze Limited Edition herdenkingsuitgifte het verhaal van ‘de rampnacht’.

 

Steun het Watersnoodmuseum via dit aanbod en ontvang:

 1 vergulde herdenkingsuitgifte
 Officiële Limited Edition:
   1 / 4.999

Reliëf in zeer hoge verzamelkwaliteit: BU
Verrijkt met historische zwart-wit foto

Direct €20 korting

Let op: dit is de populairste reeks van 2023. Onze voorraad is bijna op!

 

Met de vrijblijvende reserveringsservice van Het Nederlandsche Muntenhuis krijgt u voorrang op de andere 5 Herdenkingsuitgiften ‘70 jaar Watersnoodramp’. Deze service is gratis, vrijblijvend en kan op ieder moment kosteloos worden stopgezet.

 

Dit is de enige officiële Herdenkingsreeks in samenwerking met het Watersnoodmuseum.

 

Verzilver uw persoonlijke tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in.
Met iedere uitgifte die u verzamelt steunt u het Watersnoodmuseum.

 


 

Exclusieve reserveringsservice ’70 jaar Watersnoodramp’

Deze samenwerking tussen het Watersnoodmuseum en Het Nederlandsche Muntenhuis heeft ervoor gezorgd dat de verhalen van '53 nu ook buiten het museum verteld kunnen worden. Zo stellen we deze veilig voor toekomstige generaties. Voor hen zal de dreiging van de zee hoogstwaarschijnlijk nog altijd even herkenbaar zijn.

Dankzij onze exclusieve Reserveringsservice ontvangt u maandelijks als eerste 1 van de 5 andere uitgiften uit deze reeks vrijblijvend op zicht thuis. Iedere Herdenkingsuitgifte vertelt een stukje van het verhaal van de Watersnoodramp. Dit stelt u in staat een unieke en complete verzameling op te bouwen.

Deze speciale Reserveringsservice is kosteloos en kan op elk gewenst moment geheel moeiteloos en kosteloos worden stopgezet door onze Klantenservice.

Bovendien geniet u iedere keer opnieuw 30 dagen lang "100% tevredenheid garantie" én kunt u iedere officiële Herdenkingsuitgifte desgewenst gratis retourneren. Zo is deze service niet alleen gratis, maar ook nog zonder risico.

 

Verzilver uw persoonlijk tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in!

20-euro-korting-Double-Eagle-1933

Een meesterlijke reproductie van "De duurste munt ter wereld"!

Double Eagle $20 uit 1933 | Reproductie | Hoogste kwaliteit | Royaal verguld

Het duurste munt ter wereld bij u thuis:

 

Sluit u nu aan bij 'de Millionairs Club' van Het Nederlandsche Muntenhuis om voor "een dubbeltje op de eerste rij te zitten". Het verhaal van de 1933 Double Eagle is een verhaal á la James Bond: een brutale diefstal, de geheime dienst, een Egyptisch Koning en zeer waardevol goud. Het is dan ook geen wonder dat deze munt met afstand de duurste ter wereld is.

 

18,9 miljoen Dollar
Dat kost het origineel. Zelfs als u dit bedrag zou kunnen missen, zult u de munt nóóit bemachtigen. Er is er namelijk maar 1 in privé-bezit! Jammer, want het legendarische motief is beeldschoon. Daarom kunt u zich vandaag aanmelden voor 'de Millionairs Club', het beste alternatief.

 

Wordt nu Millionair-club lid voor slechts 9,99. Normaal 29,99. U ontvangt:

Onze 1933 Double Eagle reproductie
 Royaal verguld
 In een hogere kwaliteit dan het origineel: Proof
 Een kennismakingskorting van 20 euro
 GRATIS luxe accessoires

Onze Reserveringsservice waarmee u maandelijks een andere meesterlijke reproductie in de hoogste kwaliteit thuis ontvangt is inbegrepen bij dit kennismakingsaanbod. Het zijn reproducties van de duurste, oudste en meest bijzondere munten ter wereld in de hoogst mogelijk kwaliteit. Elk van de uitgiften is royaal verguld of verzilverd, afhankelijk van het origineel.

 

U kunt deze gratis service te allen tijde eenvoudig en kosteloos stopzetten. U houdt alleen de reproducties die u wenst te houden.
Een unieke kans om de meest zeldzame munten ter wereld in huis te halen!

 

Meld u nu vrijblijvend aan voor de Millionairs Club en profiteer mee!


  

DE MILJONAIRS CLUB 
MEESTERLIJKE REPRODUCTIES VAN DE DUURSTE MUNTEN OOIT

De allerduurste munten ter wereld. Ze zijn uniek en fascinerend en vaak zijn ze vele miljoenen waard. Doorgaans zijn ze niet eens zo duur omwille van hun goud- of zilverwaarde maar vanwege hun uitzonderlijke verhaal of hun extreme zeldzaamheid. Wij verzamelden de duurste, oudste, zeldzaamste en meest bijzondere munten ter wereld in een prachtige reproductie reeks “De Miljonairs club”. De reeks heet zo omdat de munten in de reeks normaal alleen voorbestemd zijn aan muntverzamelende multi-miljonars. Ze zijn simpelweg onbetaalbaar, onbereikbaar, of simpelweg niet beschikbaar omdat ze uitsluitend in musea te vinden zijn.

 

Nu kunt u ook genieten van de prachtige details en de mooiste verhalen achter deze unieke, gewilde en zeer kostbare munten. Stuk voor stuk zijn het munten die normaal onbereikbaar zijn. Elk van de meesterlijke reproducties is royaal verguld of -verzilverd en geslagen in de hoogste kwaliteit zodat de details van de munten extra goed tot hun recht komen.

 

Reserveringsservice 
Onze speciale Reserveringsservice is een exclusieve dienst waarmee het samenstellen en compleet maken van uw "Miljonairs Club reeks" tot in de puntjes voor u wordt verzorgd. Maandelijks ontvangt u vrijblijvend één exclusieve royaal vergulde of - verzilverde reproductie van één van de duurste munten ooit. Het is uw kans om deze wonderlijke munten zelf in uw hand te houden en de details van dichtbij te bewonderen.

 

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen risico, u zitnergens aan vast. U ontvangt de andere reproducties geheel vrijblijvend op zicht. U heeft daarbij geen aankoopverplichting. U behoudt en betaalt alleen de reproducties die u interessant vindt. Wilt u een reproductie retourneren dan neemt u contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u om deze veilig en gratis terug te sturen, zonder discussie.

 

De prijs van de vervolgleveringen van deze reeks bedraagt € 29,95 per stuk, inclusief verzendkosten.

Veel GRATIS accessoires 
Bij uw"Miljonairs Club" reeks ontvangt u, naast de garantie dat u uw reeks helemaal compleet kunt maken, vele gratis extra's zoals:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste reproductie
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke reproductie
 • GRATIS Beschermende muntcapsule bij elke reproductie
 • GRATIS Luxe houten bewaarkoffer bij de tweede reproductie
 • GRATIS Bewaarmap voor alle bij deze reeks behorende Certificaten

 

Andere reproducties in de reeks
De Miljonairs Club reeks bevat in totaal 24 meesterlijke reproducties van de duurste, oudste en meest bijzondere munten ter wereld. Het zijn de munten die alleen weggelegd zijn voor muntverzamelende multi-miljonairs. U ontvangt in deze reeks onder andere de volgende reproducties:

 • Flowing Hair Liberty, silver U.S.dollar 1794 (de duurste zilveren munt ter wereld)
 • 100 Ducaat, Koning Zygmunt III Waza, Polen (één van de artistiek mooiste munten ter wereld)
 • De U.S. Dollar "Brasher Doubloon" 1787 (de eerste gouden munt ooit geslagen in de U.S.)
 • The Single 9, Zuid-Afrika (één van de zeldzaamste en duurste munten ter wereld)
 • De Griekse Decadrachm uit 470 v Chr. (één van de oudste munten uit de reeks)
 • "Dei Gratia" one dollar, 1911, Canada (waar er slechts 2 van zijn geslagen, alleen in Musea te vinden)

 

Uitzonderlijke specificaties
Elk van de reproducties is geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit en royaal verguld met goud of zilver (afhankelijk van het edelmetaal van de dure munt in kwestie). De reeks beperkt zich niet tot de hierboven genoemde reproducties. In totaal zijn er 24 reproducties beschikbaar. U houdt alleen degene die u wenst te houden. De prijs van de vervolgleveringen bedraagt € 29,95 inclusief verzending.

Voltooi uw aanvraag van de reproductie van de duurste munt allertijden. De USD $20 Double-Eagle 1933 van 18,9 miljoen Dollar vandaag nog. Maak extra voordelig kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van De Miljonairs Club. Uw kans om de details van de duurste, oudste en meest bijzonder munten ter wereld van dichtbij te bewonderen.

 

U profiteert direct van alle voordelen van onze Reserveringsservice en u bent verzekert van de kans om uw reeks helemaal compleet te maken.

KWA-Funnel-beatrix-desk

Recent vierde Prinses Beatrix haar 85e verjaardag.
Nog altijd is zij 1 van de populairste leden van het ons Nederlands Koningshuis. Exact 33 jaar lang was zij onze geliefde Koningin.

 

Speciaal voor haar verjaardag is deze zeer bijzondere goudstaaf uitgegeven:

Eenmalige Koninklijke Jubileum uitgifte
2,5 gram puur 24-karaats goud
Inclusief luxe cassette & officiële certificaten
Officieel vrijgesteld van BTW
Extreem lage oplage: 85 st. wereldwijd

Let op: dit zijn de allerlaatste exemplaren!

 

Deze goudstaaf is exclusief beschikbaar bij Het Nederlandsche Muntenhuis en zal binnenkort volledig uitverkocht zijn.

Bent u 1 van slechts 85 trotse verzamelaars wereldwijd?
Voeg nu direct toe aan uw bestelling en betaal in 3 rentevrije termijnen

70-jaar-watersnoodramp

Samen met het Watersnoodmuseum herdenkt Nederland dit jaar de ramp van ’53. 

Aan de hand van een historische foto uit het museumarchief vertelt deze Limited Edition herdenkingsuitgifte het verhaal van ‘de rampnacht’.

 

Steun het Watersnoodmuseum via dit aanbod en ontvang:

 1 vergulde herdenkingsuitgifte
 Officiële Limited Edition:
   1 / 4.999

Reliëf in zeer hoge verzamelkwaliteit: BU
Verrijkt met historische zwart-wit foto

Direct €20 korting

Let op: dit is de populairste reeks van 2023. Onze voorraad is bijna op!

 

Met de vrijblijvende reserveringsservice van Het Nederlandsche Muntenhuis krijgt u voorrang op de andere 5 Herdenkingsuitgiften ‘70 jaar Watersnoodramp’. Deze service is gratis, vrijblijvend en kan op ieder moment kosteloos worden stopgezet.

 

Dit is de enige officiële Herdenkingsreeks in samenwerking met het Watersnoodmuseum.

 

Verzilver uw persoonlijke tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in.
Met iedere uitgifte die u verzamelt steunt u het Watersnoodmuseum.

 


 

Exclusieve reserveringsservice ’70 jaar Watersnoodramp’

Deze samenwerking tussen het Watersnoodmuseum en Het Nederlandsche Muntenhuis heeft ervoor gezorgd dat de verhalen van '53 nu ook buiten het museum verteld kunnen worden. Zo stellen we deze veilig voor toekomstige generaties. Voor hen zal de dreiging van de zee hoogstwaarschijnlijk nog altijd even herkenbaar zijn.

Dankzij onze exclusieve Reserveringsservice ontvangt u maandelijks als eerste 1 van de 5 andere uitgiften uit deze reeks vrijblijvend op zicht thuis. Iedere Herdenkingsuitgifte vertelt een stukje van het verhaal van de Watersnoodramp. Dit stelt u in staat een unieke en complete verzameling op te bouwen.

Deze speciale Reserveringsservice is kosteloos en kan op elk gewenst moment geheel moeiteloos en kosteloos worden stopgezet door onze Klantenservice.

Bovendien geniet u iedere keer opnieuw 30 dagen lang "100% tevredenheid garantie" én kunt u iedere officiële Herdenkingsuitgifte desgewenst gratis retourneren. Zo is deze service niet alleen gratis, maar ook nog zonder risico.

 

Verzilver uw persoonlijk tegoed t.w.v. 20 euro direct en teken nu vrijblijvend in!

20-euro-korting-Double-Eagle-1933

Een meesterlijke reproductie van "De duurste munt ter wereld"!

Double Eagle $20 uit 1933 | Reproductie | Hoogste kwaliteit | Royaal verguld

Het duurste munt ter wereld bij u thuis:

 

Sluit u nu aan bij 'de Millionairs Club' van Het Nederlandsche Muntenhuis om voor "een dubbeltje op de eerste rij te zitten". Het verhaal van de 1933 Double Eagle is een verhaal á la James Bond: een brutale diefstal, de geheime dienst, een Egyptisch Koning en zeer waardevol goud. Het is dan ook geen wonder dat deze munt met afstand de duurste ter wereld is.

 

18,9 miljoen Dollar
Dat kost het origineel. Zelfs als u dit bedrag zou kunnen missen, zult u de munt nóóit bemachtigen. Er is er namelijk maar 1 in privé-bezit! Jammer, want het legendarische motief is beeldschoon. Daarom kunt u zich vandaag aanmelden voor 'de Millionairs Club', het beste alternatief.

 

Wordt nu Millionair-club lid voor slechts 9,99. Normaal 29,99. U ontvangt:

Onze 1933 Double Eagle reproductie
 Royaal verguld
 In een hogere kwaliteit dan het origineel: Proof
 Een kennismakingskorting van 20 euro
 GRATIS luxe accessoires

Onze Reserveringsservice waarmee u maandelijks een andere meesterlijke reproductie in de hoogste kwaliteit thuis ontvangt is inbegrepen bij dit kennismakingsaanbod. Het zijn reproducties van de duurste, oudste en meest bijzondere munten ter wereld in de hoogst mogelijk kwaliteit. Elk van de uitgiften is royaal verguld of verzilverd, afhankelijk van het origineel.

 

U kunt deze gratis service te allen tijde eenvoudig en kosteloos stopzetten. U houdt alleen de reproducties die u wenst te houden.
Een unieke kans om de meest zeldzame munten ter wereld in huis te halen!

 

Meld u nu vrijblijvend aan voor de Millionairs Club en profiteer mee!


  

DE MILJONAIRS CLUB 
MEESTERLIJKE REPRODUCTIES VAN DE DUURSTE MUNTEN OOIT

De allerduurste munten ter wereld. Ze zijn uniek en fascinerend en vaak zijn ze vele miljoenen waard. Doorgaans zijn ze niet eens zo duur omwille van hun goud- of zilverwaarde maar vanwege hun uitzonderlijke verhaal of hun extreme zeldzaamheid. Wij verzamelden de duurste, oudste, zeldzaamste en meest bijzondere munten ter wereld in een prachtige reproductie reeks “De Miljonairs club”. De reeks heet zo omdat de munten in de reeks normaal alleen voorbestemd zijn aan muntverzamelende multi-miljonars. Ze zijn simpelweg onbetaalbaar, onbereikbaar, of simpelweg niet beschikbaar omdat ze uitsluitend in musea te vinden zijn.

 

Nu kunt u ook genieten van de prachtige details en de mooiste verhalen achter deze unieke, gewilde en zeer kostbare munten. Stuk voor stuk zijn het munten die normaal onbereikbaar zijn. Elk van de meesterlijke reproducties is royaal verguld of -verzilverd en geslagen in de hoogste kwaliteit zodat de details van de munten extra goed tot hun recht komen.

 

Reserveringsservice 
Onze speciale Reserveringsservice is een exclusieve dienst waarmee het samenstellen en compleet maken van uw "Miljonairs Club reeks" tot in de puntjes voor u wordt verzorgd. Maandelijks ontvangt u vrijblijvend één exclusieve royaal vergulde of - verzilverde reproductie van één van de duurste munten ooit. Het is uw kans om deze wonderlijke munten zelf in uw hand te houden en de details van dichtbij te bewonderen.

 

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen risico, u zitnergens aan vast. U ontvangt de andere reproducties geheel vrijblijvend op zicht. U heeft daarbij geen aankoopverplichting. U behoudt en betaalt alleen de reproducties die u interessant vindt. Wilt u een reproductie retourneren dan neemt u contact op met onze Klantendienst. Zij helpen u om deze veilig en gratis terug te sturen, zonder discussie.

 

De prijs van de vervolgleveringen van deze reeks bedraagt € 29,95 per stuk, inclusief verzendkosten.

Veel GRATIS accessoires 
Bij uw"Miljonairs Club" reeks ontvangt u, naast de garantie dat u uw reeks helemaal compleet kunt maken, vele gratis extra's zoals:

 • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste reproductie
 • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke reproductie
 • GRATIS Beschermende muntcapsule bij elke reproductie
 • GRATIS Luxe houten bewaarkoffer bij de tweede reproductie
 • GRATIS Bewaarmap voor alle bij deze reeks behorende Certificaten

 

Andere reproducties in de reeks
De Miljonairs Club reeks bevat in totaal 24 meesterlijke reproducties van de duurste, oudste en meest bijzondere munten ter wereld. Het zijn de munten die alleen weggelegd zijn voor muntverzamelende multi-miljonairs. U ontvangt in deze reeks onder andere de volgende reproducties:

 • Flowing Hair Liberty, silver U.S.dollar 1794 (de duurste zilveren munt ter wereld)
 • 100 Ducaat, Koning Zygmunt III Waza, Polen (één van de artistiek mooiste munten ter wereld)
 • De U.S. Dollar "Brasher Doubloon" 1787 (de eerste gouden munt ooit geslagen in de U.S.)
 • The Single 9, Zuid-Afrika (één van de zeldzaamste en duurste munten ter wereld)
 • De Griekse Decadrachm uit 470 v Chr. (één van de oudste munten uit de reeks)
 • "Dei Gratia" one dollar, 1911, Canada (waar er slechts 2 van zijn geslagen, alleen in Musea te vinden)

 

Uitzonderlijke specificaties
Elk van de reproducties is geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit en royaal verguld met goud of zilver (afhankelijk van het edelmetaal van de dure munt in kwestie). De reeks beperkt zich niet tot de hierboven genoemde reproducties. In totaal zijn er 24 reproducties beschikbaar. U houdt alleen degene die u wenst te houden. De prijs van de vervolgleveringen bedraagt € 29,95 inclusief verzending.

Voltooi uw aanvraag van de reproductie van de duurste munt allertijden. De USD $20 Double-Eagle 1933 van 18,9 miljoen Dollar vandaag nog. Maak extra voordelig kennis met het uitzonderlijke verzamelplezier van De Miljonairs Club. Uw kans om de details van de duurste, oudste en meest bijzonder munten ter wereld van dichtbij te bewonderen.

 

U profiteert direct van alle voordelen van onze Reserveringsservice en u bent verzekert van de kans om uw reeks helemaal compleet te maken.